Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

738 commentaren van in totaal 739 beoordelingen
Service
Annelies Heidstra (Amsterdam)
18/07/2018
9

Je krijgt persoonlijke aandacht. Ze maken altijd tijd voor je, ook al kom je onverwachts binnen. Ze zijn duidelijk over de facturen.

Verkoop
John tromp (Kudelstaart)
18/07/2018
8

Tevreden gevoel. Oogt als een goede dealer

Service
R M J Brandes (Amsterdam)
18/07/2018
9

duidelijke uitleg

Service
Wil van Gullik (wilnis )
18/07/2018
10

Fijne garage, goede service en duidelijke prijsopgave

Service
J.Bakker (Duivendrecht)
11/07/2018
10

Alles volgens af spraak en op tijd gebeld.

Service
I. Teunisse (Amsterdam)
09/07/2018
10

Al vele jaren in alle opzichten uitstekende ervaringen met Louwman/Amstelveen.

Verkoop
Gerard Meijer (Kudelstaart)
03/07/2018
10

Vakkundige dealer, weet waar ze over praten. Zeer behulpzaam en helpen je echt verder.

Service
H. van Overeem (Weesp)
28/06/2018
9

Ervaar het al ruim 50 jaar als zeer vriendelijk en gewoon betrouwbaar, ik voel me daar thuis.

Service
DHr. J.M.M. Frenay (De Kwakel)
27/06/2018
8

Een hoger cijfer zou op zijn plaats zijn geweest als het niet nodig geweest was om de via de website gemaakte werkplaatsafspraak te verzetten. Ik werd daartoe de volgende dag netjes opgebeld en een nieuwe afspraak, die 2 weken later werd dan ik via de website had verkregen, was snel gemaakt.

Service
Karel Mittendorf (Amstelveen )
27/06/2018
9

Als oud leerkracht automobiel techniek denk ik dat ik wel beoordelen of ze hun vak verstaan

Service
C Hereijgers (Amstelveen)
22/06/2018
10

Omdat ik al 40 jaar daar het onderhoud aan mijn Toyota laat uitvoeren na volle tevredenheid.Altijd duidelijkheid en nooit geen gezeur. Twee weken geleden bijzonder verrast door mijn dealer met een bos bloemen en vier kaarten voor het louwman museum.Dat was bijzonder verrassend omdat het eigenlijk toch onverwachts was. Ook hadden ze de auto een poets beurt gegeven en van binnen gereinigd.Echt een top dealer waarvoor oprechte dank.

Service
Sietske Roos (Ouderkerk aan de Amstel )
20/06/2018
8

De mensen zijn vriendelijk, ze kennen je en proberen je niet meer te verkopen dan noodzakelijk.

Service
Angelqiue Mulder
13/06/2018
10

een prima bedrijf erg vriendelijk en vakbekwaam

Service
Gula (Amstelveen)
13/06/2018
10

Ben vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerker.

Service
J. Tan (Amstelveen)
11/06/2018
9

Klantvriendelijke ontvangst. Correcte prijsopgave vooraf van de werkzaamheden. Betrouwbare reparaties.

Service
Leo Vloeijberghs
06/06/2018
10

Omdat zij goed, vlot en vriendelijk presteren.

Service
J.L.Neerings (Ouderkerk aan de Amstel)
01/06/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling aan de balie en over het vakmanschap van de monteurs!

Service
Marianne (Amstelveen)
30/05/2018
9

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk qua te verwachten kosten en overleg over ev extra kosten en/of reparaties

Service
Mevr. Frank
29/05/2018
9

Nogmaals, ik ben tevreden over de service en de medewerkers.

Service
R. Schonker (Amstelveen)
29/05/2018
9

Omdat ik erg tevreden ben

Service
dhr. J.W. Frederikse (Amsterdam)
24/05/2018
10

Keurige ontvangst. Duidelijkheid over (kosten van) onderhoud/reparaties.

Service
Annie van de Pas (Amsterdam)
23/05/2018
8

Vriendelijke service, goed bereikbaar

Service
Cees Hageman (Amstelveen)
16/05/2018
10

De mensen bij Toyota Amstelveen zijn zeer vriendelijk, ter-zake kundig en geven een juiste opgave vooraf wat ze gaan doen en wat dit gaat kosten. Vervolgens wordt je auto keurig gerepareerd. Het personeel bij de receptie zijn zeer aardig, behulpzaam en kundig. Kortom na 21 jaar klant zijn blijf ik zeggen Toyota Amstelveen is een perfect bedrijf.

Service
Dhr. B. Rossèl
16/05/2018
9

Goede service en zeer vriendelijk personeel. Alleen de onderdelen zijn schrikbarend duur maar daar kunnen zij ook niets aan doen.

Verkoop
Ip (Aalsmeer )
16/05/2018
10

Friendly and helpful

Verkoop
Eric Meyer (Amstelveen)
15/05/2018
10

Bij deze dealer altijd goede en snelle service, tegen een redelijke prijs. Betrouwbaar, klantvriendelijk, duidelijke communicatie.

Service
E. de Reeper (Uithoorn)
14/05/2018
9

De garage en showroom hebben een moderne en goede uitstraling. De receptiemedewerkers zijn erg vriendelijk. Van te voren wordt altijd aangegeven wat de kosten van het onderhoud of de reparatie zullen zijn. Bij afwijking daarvan wegens onvoorziene kosten wordt gebeld. De werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd.

Verkoop
Dhr. J. De Wildt
09/05/2018
9

Na strubbelingen goede afhandeling

Service
Eef (Amstelveen)
09/05/2018
10

Fijne betrouwbare dealer. Altijd vriendelijk.

Service
Martine oudenes ( Amstelveen)
09/05/2018
9

Eerlijk en zeer klantvriendelijk bedrijf.
Geen kapsones !

Service
Mevrouw F.A. Duursma (Amstelveen)
04/05/2018
10

De baliemedewerkers hebben verstand van zaken en zijn zeer klantgericht. Je kunt lekker even koffie of thee met een koekje nemen in een gezellige atmosfeer met nog wat te lezen erbij.Prima!

Service
Dhr. C.van der Schot (Amstelveen)
02/05/2018
9

Een 10 is alleen voor de Allerhoogste.........

Service
Hr. J. Sieben (Ouderkerk aan de Amstel)
02/05/2018
9

Betrouwbaar automerk en betrouwbaar bedrijf

Service
Ip (Aalsmeer)
30/04/2018
10

Really friendly and really professional

Service
Mevr. Moesbergen (Amsterdam)
26/04/2018
10

Prima dealer. De medewerkers zijn altijd behulpzaam en attent. Werkzaamheden worden volgens afspraak en goed uitgevoerd.

Service
Pauline (Amstelveen)
26/04/2018
7

Prima werkplaats, die redelijk mee denkt, klachten worden degelijk onderzocht en redelijk verholpen. Helaas is voor mij niet duidelijk wat onder de garantie valt. Dus kosten zijn soms een verrassing.

Service
Fam Kooyman (Ouderkerk aan de Amstel)
25/04/2018
10

Het petsoneel van louwman amstelveen zijn zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Service
Heer H.Elserman (Uithoorn)
25/04/2018
9

Correcte behandeling, medewerkers zeer attent, duidelijke uitleg van werkzaamheden en uitstekende werkplaats. Bovendien altijd goede service.

Service
Joan de Jong
25/04/2018
9

Zeer vriendelijke ontvangst, duidelijkheid over de prijs. Keurige afhandeling! Bekwaam en vriendelijk personeel

Service
Piet Leurs (Nieuw-vennep)
25/04/2018
10

vriendelijke medewerkers en zeer goede monteurs in een woord TOP!!!

Service
Dhr. C van Kempen (Amstelveen)
18/04/2018
9

Betrouwbare garage

Verkoop
Dhr. D. Kroese (Haarlem)
12/04/2018
9

Goede service, meedenken met de klant

Service
Mohit (Amsterdam)
10/04/2018
6

They didnt clean car properly even after they promised and took car away second time. They charged a lot for it, I could have got it done better at loogman and 1/3rd the price. I am less confidence in their service

Service
J.Mouwen.
05/04/2018
8

Ontvangst,vriendelijk,correct en op tijd.Duidelijke informatie omtrent de werkzaamheden en kosten.Op tijd informatie i.v.m. een gevonden probleempje aan auto.

Service
R. Spiering (Amsterdam)
28/03/2018
9

Indruk werkplaats is goed

Service
edwin paul groenheijm (amstelveen)
21/03/2018
8

goede servce

Service
Mw. R. Meinema
21/03/2018
10

Er wordt ruim op tijd gemeld voor een APKkeuring dat er ook een kleine of grote beurt nodig is.Ik word op de hoogte gebracht wat het gaat kosten. Als het erg lang duurt word ik netjes thuis gebracht.Duurt het niet zo lang dan ga ik in de wachtruimte zitten met een kopje koffie. En.......er is genoeg te lezen

Service
Dhr. C. Meijer (Amstelveen)
14/03/2018
6

Dat de goede papieren gebruikt worden bij de juiste service beurt van het type auto

Service
Prius fan (Amstelveen)
14/03/2018
9

Als je dan toch auto wilt rijden, rij dan een Toyota. Als je Toyota rijdt, rij dan naar Louwman. In Amstelveen.

Service
Wouter Wassink (Uithoorn)
09/03/2018
10

Omdat ik het een betrouwbaar bedrijf vind en altijd zeer coulant word behandeld.

Service
Densi
05/03/2018
1

Helemaal niet betrouwbaar, verkeerde facturen, onvriendelijke medewerkers, slecht service

Service
B.g.dinkla (Amstelveen)
02/03/2018
9

Uit volle tevredenheid

Service
Henk Wildeboer (Amstelveen)
02/03/2018
8

mijn auto is in verrtrouwde handen in deze garage

Service
J. Meijer (Amsterdam)
28/02/2018
9

Professionaliteit en service

Service
L.Kukenheim (Amstelveen)
28/02/2018
9

Ik ben altijd zeer tevreden geweest!

Service
s.heynneman (Amsterdam)
28/02/2018
10

Klantvriendelijk hulpvaardig,Geduldig met het een en ander technische uitleg. In gewoon normaal Jip en Janneke taal. Dus begrijpelijke taal. Ik voel me erg op mijn gemak bij Louwman Amstelveen

Service
Van Kampen
28/02/2018
9

Professioneel en zeer klantvriendelijk. Altijd goed advies en auto is op tijd gerepareerd.

Service
Y. Kiel (Amstelveen)
28/02/2018
10

Goede en snelle service, heldere en vriendelijke communicatie en medewerkers die met je mee denken. Mijn auto voelt weer als nieuw!

Service
Boudewijn Meijer (Diemen)
27/02/2018
8

van alle Toyota dealer in de omstreken komen ze betrouwbaar en eerlijk voor.Beter dan Amsterdam Zuid OOst want dat waren Fietsen makers

Service
Dhr. P. Tijsterman (Amstelveen)
22/02/2018
8

vriendelijke behandeling.Bij vragen altijd een goed en direct antwoord.Telefonisch contact gehad over extra werkzaamheden bij 10.000 km beurtDus geen problemen.

Service
Paul Roland (Aalsmeer)
15/02/2018
10

Perfecte service, snel en makkelijk afspraken maken / wijzigen. Gewoon prima!

Service
Fred Neumann (Amstelveen)
14/02/2018
10

Dichtbij aardige mensen uitstekende service heel blij mee

Service
Pieter Van Overschot (Amstelveen)
14/02/2018
8

Adequate, vriendelijke dienstverlening

Service
Ahuva Etinzon Magid (Amstelveen)
31/01/2018
10

Vriendelijk en professional team.fijn gevoel.dicht bij huis.

Service
Dhr. J. Vink (Aalsmeer)
24/01/2018
9

Het is een zeer goede garage/dealer, wij zijn er zeer goed geholpen met de aankoop van onze auto en met het onderhoud ervan.De verkoper was niet opdringerig en hij had een eerlijk verhaal.Ook toen er geen leen auto beschikbaar was terwijl deze wel was gereserveerd werd er naar een passende oplossing gezocht.

Service
Martin van der A (Badhoevedorp)
24/01/2018
10

Mijn vader is 87 en wordt altijd fijn ontvangen en helemaal goed geholpen. Hij heeft een service-pas die tegen kleine betaling altijd voor hem verlengd wordt en daarbij heeft hij verder bijna geen kosten voor onderhoud of weg-hulp. Helemaal top, wat een bedrijf, wat een merk, mijn volgende auto koop ik ook zeker hier!

Service
P.J.Stoppel (Amsterdam)
17/01/2018
10

Goede entree met balie, en personen die je vriendelijk te woord staan.

Service
Jr westdijk (Amstelveen)
16/01/2018
9

Omdat ze altijd vriendelijk zijn en mij correct behandelen

Service
Swart H
16/01/2018
8

Ik kom gelukkig maar 1x per jaar, maar iedere keer is de behandeling en afhandeling prima.

Service
M.C.Spaargaren (Uithoorn)
11/01/2018
8

Servicevriendelijk en probleemoplossend

Service
Mevr. H.G. Schokker (Amstelveen)
09/01/2018
10

Goede en snelle service, goede voorlichting

Service
Anoniem
08/01/2018
9

personeel, zowel aan de balie als in de verkoopruimte is altijd prettig en voorkomendals ik over iets uitleg vraag is men nooit te beroerd die te geven

Service
Paul (Amstelveen)
03/01/2018
10

Ik heb het gevoel dat ze je daar serieus nemen, en dat ze je begrijpen, en vice versa. Zo niet dan wordt uitgebreid de tijd genomen om HET wel helder te krijgen.

Service
Anoniem
28/12/2017
8

Goede service en duidelijke communicatie.

Service
Anoniem
28/12/2017
9

ik ben dik tevreden zoals het in de garage aan toe gaat en de service .

Service
Anoniem
27/12/2017
10

Aardige, deskundige en vooral mensen met open mind.

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Zeer vriendelijk en behulpzame mensen en een prima service, ook achteraf.

Service
N. Graafsma (Amstelveen)
20/12/2017
8

Prima behandeling. Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
P.A.M. Kesting-Andringa (Amstelveen)
20/12/2017
9

Uitstekende service en een persoonlijke, correcte benadering !

Service
Anoniem
14/12/2017
9

altijd zeer goed te woord gestaan

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Very friendly, very professional and reliable. I'm driving my third Toyota Corolla in a row and would definitely buy my next car there again. Location is also very convenient for me (live in Amsterdam Zuid).

Service
Louis Kleyn (Amstelveen)
12/12/2017
9

ben hier nog altijd goed, professioneel en vriendelijk behandeld

Service
Marina Wester (Amstelveen)
07/12/2017
10

Ik wordt bij de receptie altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan ook als ik alleen maar binnen loop voor een korte vraag. Als ik er niet uitkom vraagt de baliemedewerker een monteur om even bij mij in de auto te gaan kijken en het me uit te leggen.Tijdens de jaarbeurt wordt er meteen gewezen op de koffie en zit je aan een gezellige leestafel te wachten en ook leuk: weer in nieuwe modellen auto,s gaan zitten en bewonderen. Als de auto klaar is, wordt er verteld wat er gedaan is en dat alles weer in orde is. **** Amstelveen krijgt daarom van mij een dikke 10

Service
H Begheyn (Uithoorn )
06/12/2017
8

Prima dealer

Service
Anoniem
01/12/2017
9

Geheel conform afspraak geholpen en de extra reparatie kon gelijk uitgevoerd worden

Verkoop
Anoniem
30/11/2017
9

netjes behandeld

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Ik wordt vrienelijk behandeld en heb het gevoel dat ik kan vertrouwen op de deskundigheid van de medewerkers. Ik heb totaal geen verstand van auto's maar krijg serieus antwoord op mijn vragen.

Service
Annelies Heidstra (Amsterdam)
22/11/2017
10

Vriendelijk ontvangst. Altijd even tijd om een probleem op te lossen. Transparante rekening waardoor je het gevoel krijgt dat je betaalt voor wat er is gebeurd.Kortom, een garage die ik iedereen zou kunnen aanbevelen!

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Goede informatie richting klant

Service
Anoniem
22/11/2017
6

Mijn vrouw en ik zijn al zo'n 25 jaar klant bij deze vestiging. Steeds zeer tevreden over de Receptie (Snel, hulpvaardig, accuraat, technisch deskundig). Ook indirect over de kwaliteit van de mensen in de Werkplaats.Dat we steeds nieuwe auto's bleven kopen zegt genoeg over Sales. Tot enkele weken geleden. Een verkoper vergat onze afspraak. De volgende bood voor elk onzer auto's een inruilwaarde gelijk aan die van een blindelings opkopende internetopkoper of een ander merkgarage. En dan een actie van de importeur die niet voor ons gold omdat de leveringsdatum van de nieuwe, qua uitvoering duurste auto net buiten de actietermijn viel.

Service
Arnold Baetings (Ouderkerk a/ d Amstel)
22/11/2017
9

Prettig en vakkundig team werkt daar.Altijd alles naar wens.

Service
M. Cijs
22/11/2017
8

Vriendelijke bediening en goede service. Betrouwbare dealer die er voor je is als je ze nodig hebt.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

accuraat en betrouwbaar

Service
L. Graanoogst (Amstelveen)
08/11/2017
9

Ik ben gewoon heel tevreden met de service van de werkplaats en de correctheid van de medewerkers aan de balie.

Service
M van der Kuil (Haarlem)
02/11/2017
10

uitstekende service en mee denken met de klant

Service
J. Kunst (Amsterdam)
01/11/2017
9

goed geholpen, keurige en vriendelijke service

Service
Mevr.G.Hofmeijer (Amsterdam)
01/11/2017
10

Prettige ontvangst bij de receptie.Goed overleg als er iets extra's moet.Prettige plek om te wachten tot de auto klaar is.Goed bereikbaar.

Service
Anoniem
25/10/2017
8

Duidelijk gelegenheid afspraak via internet, prijsopgave vooraf en goede service.

Service
Anoniem
24/10/2017
10

heel goede servic e

Service
Anoniem
23/10/2017
9

Vriendelijke receptie en goede service

Service
Dhr. J.A.W. van Puffelen (Amsterdam)
19/10/2017
9

Men denkt er altijd met je mee, beziet wat het beste of het gunstigste voor je is; altijd uitgebreid overleg. En niet onbelangrijk, de reparatie wordt altijd prima uitgevoerd.

Service
Carel van der Schot (Amstelveen)
18/10/2017
9

Alleen de 10 is voor Onze Lieve Heer!

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Goede wijn behoeft geen krans

Service
Nico Wagt (Amstelveen)
11/10/2017
9

Altijd service en klant gericht, nooit klachten gehad.Staan altijd voor je klaar.

Service
Joop Siemers (Amstelveen)
09/10/2017
9

Duidelijke prijstelling voor de onderhoudsbeurt vooraf; direct contact bij onregelmatigheden ontdekt tijdens onderhoudsbeurt

Service
Anoniem
05/10/2017
10

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.Daarbij erg klantgericht en mensen die verstand hebben van hun werk.Erg goede service daar en kom daar zeker terug!

Service
Anoniem
04/10/2017
10

I purchased my Toyota (second hand) from Louwman Toyota in Amstelveen about seven years ago. Not only was purchasing the car a pleasant experience, all of the service that I have received in the years since has been excellent. Louwman really cares for its customers.

Service
Theo Cornwall (Amstelveen)
04/10/2017
9

Al tien jaar tevreden klant

Service
A D Lodder Smit
27/09/2017
9

Ze hadden mijn auto ook wel even mogen wassen.Dat zijn ze vergeten.

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Zeer goede service, klantvriendelijk en goed meedenken in betaalbare oplossingen. Goed van te voren de prijs vermeld, jammer dat ze er niet bij zeiden dat het excl. BTW was.

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Al 40 jaar klant en nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit, klant vriendelijkheid en kosten.

Service
fam. hartog (amstelveen)
27/09/2017
9

we worden correct behandeld en de afspraken worden nagekomen.

Service
Joke M. Bos
27/09/2017
10

Ik word altijd aan de telefoon prima te woord gestaan en heel vriendelijk ontvangen bij de receptie. De gevraagde werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Heel tevreden.

Service
Martin Scholten (Heemstede)
27/09/2017
9

Full service plus Goede behandeling

Service
Ria Kouwenhoven (Ouderkerk aan de Amstel )
26/09/2017
9

Ik ben helemaal tevreden !

Service
Anoniem
19/09/2017
10

Zeer vriendelijke ontvangst. Professioneel personeel die tijd en aandacht schenken aan hun klanten. Men verstrekt je goede adviezen. Je stapt altijd tevreden weer naar buiten. Leuke wachtruimte met koffie, de ochtendkrant en WIFI.

Service
Margareth Houtman (Hoofddorp)
14/09/2017
10

Ik ben heel erg tevreden met de klantvriendelijkheid bij de garage in Amstelveen . Alle afspraken worden keurig uitgevoerd en je kan altijd met alle vragen bij ze terecht . Daar wordt men blij van .

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Vriendelijk, meedenkend personeel. Kosten worden altijd overlegd.

Service
-mgq rijntjes snellen (ouderkerk a`d amstel)
13/09/2017
9

`moet voldoende zijn

Service
R. Kniest (Amstelveen)
13/09/2017
9

Louwman is een betrouwbare dealer met een goede werkplaats waar ze altijd bereid zijn om te helpen. Alle werkzaamheden worden eerlijk besproken en de prijsopgave is helder en redelijk. Je kan altijd langsrijden met kleine vragen en als je kleine wijzigingen in het systeem van je auto wilt, doen ze daar niet moeilijk over.

Service
Anoniem
08/09/2017
8

Het ligt aan mij, maar ik zou het fijn vinden als er een stoel of klein zitje bij de balie van de onderhoudsafdeling/receptie zou zijn. Ik kan namelijk niet lang staan door een handicap en om dan in de showroom te gaan zitten vind ik n.v.t.

Verkoop
Anoniem
07/09/2017
10

Goede service, goede communicatie voorafgaand aan de levering. Zelfs een sneak preview per filmpje gekregen, waar we (nog op vakantie) op het vliegveld van Oslo van hebben kunnen genieten.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Ik beoordeel Louman Amstelveen met een negen, omdat als ik een tien geef dan is er niets te wensen over zou je denken, en dat is er feitelijk wat mij betreft ook niet, maar je hoort gewoon geen tien te geven, omdat er ambitie moet blijven. Het is beter dat Louman Amstelveen naar die tien blijft streven en ik hem als klant een negen geef, maar weet dat de zorg voor mijn Prius een dikke tien is.

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Ik ken hen ondertussen al jaren

Service
Anoniem
31/08/2017
9

Prima service. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
30/08/2017
9

Correct, vriendelijk en snel

Service
Anoniem
29/08/2017
8

Ik vind de persoonlijke benadering van het personeel erg goed. Het geeft je een gevoel iemand te zijn en geen nummer.

Service
Anoniem
28/08/2017
9

IK ben bijzonder tevreden over zowel de uitvoering van de werkzaamheden en de 'behandeling' door de receptie.

Service
Wim Sluitman (Amstelveen)
25/08/2017
10

Personen zijn zeer correct, vriendelijk, ter zake kundig en duidelijk in de uitleg over de kosten van de reparatie en het advieswaarom "iets" gerepareerd dient te worden.

Service
Kees sondervan (Abcoude)
23/08/2017
8

De auto was keurig schoon,het personeel vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
17/08/2017
9

kundig, behulpzaam, vriendelijk en correct

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Ik ben al jaren erg tevreden over Louwman Amstelveen. De medewerkers zijn uiterst behulpzaam, correct en vriendelijk. Het onderhoud wordt altijd prima uitgevoerd. Reparaties heb ik nauwelijks ervaring mee omdat er vrijwel nooit iets mankeert aan de auto.

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Prettig personeel, vriendelijke ontvangst, altijd prijsopgave vooraf en telefonisch contact als er iets bijzonders is.

Service
Mw. J.A. Schuttel (Ouderkerk aan de Amstel )
11/08/2017
9

Ik heb geen verstand van auto's, maar op alle vragen kan ik Louwman Amstelveen terecht.

Service
J.Bakker (Duivendrecht)
09/08/2017
10

Daar er juist is gehandeld en een terug koppeling is gegeven voor de komende tijd.

Verkoop
H Koopen (Amsterveen)
08/08/2017
8

duidelijk en verzorgd

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Juiste en volledige informatie, goede communicatie en prettige behandeling. Je wordt als KLANT behandeld.Ps goede koffie

Service
B. Rossel (Amstelveen)
02/08/2017
10

Uitstekende service

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Door de altijd prettige ontvangst, goede service en snelle manier van probleem oplossen. Precies zoals we altijd gewend zijn.

Service
Dhr. E.J.H. Couwenberg (Aalsmeer)
26/07/2017
10

Alles gaat altijd volledig naar wens, uitstekende service, vriendelijk, enzovoort.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Er wordt duidelijke uitleg over de werkzaamheden gegeven. Keurig door de factuur heengelopen. Problemen zijn keurig verholpen!

Service
Anoniem
24/07/2017
9

goede service, vriendelijke mensen, al 18 jaar klant en nooit negatieve ervaring gehad. klinkt bijna te mooi om waar te zijn...

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
9

Wordt er prima geholpen, dit geldt voor de verkoop en ook voor de garage. Zijn zeer attent en behulpzaam, zeker bij de balie

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
10

uitstekende en deskundige bediening

Verkoop
Robert A J Bookelman (Amsterdam)
19/07/2017
0

Is zeer slecht geworden !!

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Prettige ontvangst, ongeacht waar je voor komt. Extra werkzaamheden (naast APK bijvoorbeeld) vinden pas plaats
na overleg en prijsopgave. Goede en betrouwbare serviceverlening.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

De afspraak stond niet in de planning dat kwam door onoplettendheid binnen Louwman.

Verkoop
Anoniem
12/07/2017
9

Boven verwachting geholpen.

Verkoop
Anoniem
12/07/2017
9

attentive, kennis van producten, vriendelijke, behulpzaam. neemt de tijd

Service
mevr van Heusden (Amstelveen)
12/07/2017
10

Ze zijn stipt, vriendelijk, leggen uit over hoe en waarom er ev. reparaties gedaan moeten worden. En staan iedereen .
altijd uiterst geduldig te woord. Top!

Service
Michael van Os (Amsterdam)
12/07/2017
9

Met een al weer wat oude Toyota, die niet meer wordt gemaakt, de IQ, vrees je hogere kosten, maar dat viel mooi mee. Bovendien liep de planning en alles gesmeerd, dus heel tevreden over deze dealer. En ook over onze Toyota IQ, nog steeds het leukste wagentjes dat er rondrijdt in NL ;-).

Service
Anoniem
30/06/2017
7

De ontvangst is goed, de werkzaamheden in de fabriek moeten verbeterd worden, er is geen gratis service aan repeaterclients (zoals in Japan, waar auto's teruggegeven worden aan de klanten en sommige vloeistoffen ingevuld worden), de prijs voelt op een of andere manier te duur Voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Fred van der Valk (Amsterdam)
30/06/2017
10

Zeer prettige ontvangst; uitstekende uitleg van de noodzakelijke werkzaamheden. Zeer vriendelijke medewerkers.

Verkoop
P.M.Zoet (Uithoorn)
30/06/2017
10

De prettige manier waarop je tegemoet getreden wordt, zowel van de zijde van de verkoper als door de leden van de receptie

Service
Anoniem
27/06/2017
9

Ben zeer tevreden met deze garage

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Je word daar altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Het werk dat uitgevoerd wordt is altijd op tijd klaar en de rekening komt altijd overeen met wat er afgesproken is. Ik kom daar 39 jaar en er is nog nooit iets voorgevallen wat mij niet aanstond, kortom een prima dealer waar je je auto zeer goed kan laten onderhouden. Alleen de showroom komt ietwat gedateerd over naar mijn idee, kan wat moderner.

Verkoop
Ber Gelsing (Amstelveen)
21/06/2017
9

Correcte service, direct antwoord op verstuurde mails, vriendelijke mensen

Service
Dhr.M.Uittenbogaard (Amstelveen)
21/06/2017
9

Klantvriendelijk, deskundig, luisteren goed naar je als klant, netjes

Service
N de Knegt (amstelveen)
21/06/2017
9

Ik kan van op aan dat de auto goed is.
En hij heeft me tot nu toe nog nooit in de steek gelaten.

Service
Rien Grewer (Amstelveen)
21/06/2017
10

het is gewoon een visite afleggen bij een goede bekende als je je auto brengt voor een grote onderhoudsbeurt!!

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Louwman Amstelveen is voor mij een bedrijf waar ik altijd welkom ben, met wat voor vraag dan ook. Altijd heb ik het contact als zeer vriendelijk, behulpzaam, maar vooral ook als professioneel ervaren. De receptie heeft op mijn verzoek een paar maal als telefonische 'helpdesk' gefunctioneerd!

Verkoop
A.P.F. van der Veldt (Lelystad)
20/06/2017
8

Prettige frisse zaak, overzichtelijk en mensen met ervaring

Service
Dhr. H. van Overeem (Weesp)
20/06/2017
9

Probleemloze auto, goede service en altijd plezierige mensen als je daar bent.

Service
Anoniem
07/06/2017
8

men wordt er correct te woord gestaan en geholpen

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Dit is een auto-dealer waar ik vertrouwen in heb.

Service
Anoniem
06/06/2017
9

de medewerkers van zowel receptie als werkplaats zijn vriendelijk, behulpzaam, geven duidelijke uitleg wanneer dat nodig is

Verkoop
Rianne (Badhoevedorp)
06/06/2017
10

Vriendelijk en duidelijke communicatie naar de klant toe.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Toyota in Amstelveen heeft met Louwman een meer dan uitstekende dealer. Service wordt hier nog met een hoofdletter S geschreven. Werkzaamheden gaan goed ,snel en de kosten vallen altijd binnen de verwachtingen. Personeel receptie en van de werkplaats zijn uiterst deskundig en vriendelijk.

Service
Dhr Koeman (Amstelveen)
24/05/2017
10

Service en werkzaamheden op hoogniveau afgeleverd

Service
mevr Kosian (koog a/d zaan)
24/05/2017
9

ik werd vriendelijk geholpen en ben reuze tevreden over de gang van zaken

Service
Anoniem
22/05/2017
8

Betrouwbare en vriendelijke service

Service
sL (Amstelveen)
17/05/2017
9

correct behandeld. Je kunt koffie krijgen en de krant lezen

Verkoop
Tineke Leurs/Plug (Nieuw-vennep)
11/05/2017
10

door de klant vriendelijkheid en perfecte service TOP!!!

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
10

Prettige sfeer, altijd goed geholpen

Verkoop
corry de wit (uithoorn)
10/05/2017
9

vriendelijk en goede service.
Zowel bij de aankoop als bij servicebeurten
Wat voor mij altijd erg fijn is dat je goede afspraken kan maken ivm werksituatie.
Geen verschil in behandeling of je komt voor een nieuwe auto of voor andere vragen altijd even correct

Service
P.M.Zoet (Uithoorn)
10/05/2017
10

Omdat ik zeer tevreden over de behandeling door het personeel

Service
Anoniem
04/05/2017
9

omdat ze vriendelijk zijn, geen overbodige kosten rekenen, geen dingen doen die niet nodig zijn, vervangend vervoer (fiets) regelen. netjes op tijd klaar zijn.

Service
Anoniem
04/05/2017
10

Al jaren dezelfde betrouwbare en deskundige medewerkers. Klantvriendelijk en service gericht.

Service
Tang (Amsterdam )
03/05/2017
9

Een goed dealer

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Vriendelijke ontvangst, nakomen van afspraken, goede informatie, betrouwbaar.

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Vriendelijk, betrouwbaar, duidelijke informatie.

Service
Harry Kugel en Ria Meinema (Amstelveen)
26/04/2017
10

Zeer conrecte afhandeling tijdens de Apk Keuring en prijsopgave van de te verwachten kosten.

Service
T. Zoethout
26/04/2017
9

Aardige mensen, komen afspraken na

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Betrouwbaar

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de informatie aan ons gegeven bij de aankoop van de auto en nadien werden al onze vragen tot grote tevredenheid beantwoord. Wij hebben het gevoel dat wij ten allen tijde bij onze garage kunnen aankloppen als er vragen zijn.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

goede service, maar moest de laatste keer veel langer dan gewoonlijk wachten bij de wisseling van winter naar zomerbanden.

Service
Dhr. L.G.P.J. Wijnands (Amsterdam)
19/04/2017
10

apk keuring was nodig maar de achterbank zat er niet in.
dus er moest een nieuwe afspraak komen, maaar ze hadden er tijdelijk een andere in gezet.

Service
Julian Sprengers (Aalsmeer)
19/04/2017
5

Te hoge kosten in een te korte tijd.

Service
Marjan.engelbart (Amstelveen )
19/04/2017
10

Het is vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Rob Kulbs (Amstelveen)
19/04/2017
8

Ik vind Toyota een betrouwbaar merk met een plezierige showroom en wachtruimte. De verkoopstaf is vriendelijk en bezit de kennis om de auto
volledig op mijn wensen aan te passen en mij te helpen met mijn keuze en beslissing zonder dwingend te zijn. Ik hou ervan als iemand mijn vragen duidelijk beantwoord en samen met mij op zoek gaat naar de juiste oplossing.

Service
Titus Tielens (Amstelveen)
12/04/2017
10

Bij Amstelveen word ik altijd snel en goed geholpen. De receptie is bijzonder prettig.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

vriendelijke, persoonlijke benadering en correcte uitvoering

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Uitstekende service. Vriendelijk en bekwaam personeel. Heldere uitleg over de te verrichten werkzaamheden.

Service
Anoniem
29/03/2017
9

9. Het personeel is altijd vriendelijk en stelt je op je hoogte van eventuele kosten. Ze komen hun afspraken na.

Service
Hans Keus (Amstelveen)
29/03/2017
10

Gewoon een prettige garage waar ik mijn auto met vertrouwen breng.

Service
Jos van de Staak (Amsterdam)
28/03/2017
9

Ik kom bij deze garage tot mijn volle tevredenheid al langer dan 10 jaar.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Klantvriendelijk bedrijf!

Service
Carel.H.D. Meijer (Amstelveen)
23/03/2017
8

Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel alleen dat de onderhoudskosten nergens vermeld staan ( of je moet eerst een afspraak maken met de werkplaats ) is wel een min puntje

Voor de rest prima in orde

Service
mw J. Schermer (Ouderkerk a/d Amstel)
23/03/2017
10

Ik was bij voorbaat accoord gegaan met eventuele kosten, daarom geen prijsopgave meer

Service
Nelleke Pels (Uithoorn)
23/03/2017
10

De klantgerichtheid is uitstekend, voorkomend, vriendelijk, duidelijk, houdt zich aan de afspraken

Service
Paul Roland (Aalsmeer )
23/03/2017
10

Ben bij aanschaf van mijn Auris buitengewoon goed en prettig geadviseerd. Daarnaast heb ik prettige ervaringen met onderhoudsservice en een ongepland tussentijds bezoek wegens een vermeend mankement.

Service
Anoniem
20/03/2017
9

Sinds 17 jaar ben ik klant bij deze Toyota-vestiging. Er wordt altijd volgens afspraak gehandeld, en er wordt goed met de klant meegedacht. Bij enkele andere automerken had ik soms het gevoel dat onnodige reparaties worden geadviseerd, maar dat heb ik bij deze dealer nog nooit gedacht.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Prettige garage, vriendelijke medewerkers, je wordt snel en adequaat geholpen. Je kan er altijd terecht voor een klein wissewasje

Service
Dhr. W.Vierbergen (Amsterdam)
16/03/2017
10

Nette behandeling en vriendelijke mensen bij de receptie. Zij nemen de tijd om naar de klacht te luisteren en op te lossen.

Service
G.Bakker (Hilversum)
16/03/2017
9

Prima service en vriendelijke en professionele bediening door de receptie

Service
Louis Tavecchio (Landsmeer)
16/03/2017
10

Kom er al 25 jaar, band met personeel. Competente, prettige behandeling. Alles wordt altijd goed uitgelegd.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

Tot zover goed behandeld - na verkoop heeft de verkoper nog terug gebeld om te vragen of alles naar wens was

Service
Anoniem
08/03/2017
10

adequate afhandeling & prettige bejegening

Service
Dhr.R. Spiering (Amsterdam .slotervaart)
08/03/2017
9

Receptie vakkundig ,werkplaats maakt een goede indruk .

Service
L.J.Valkier (Amstelveen)
08/03/2017
9

Ik heb het volste vertrouwen in het personeel en de firma van Louwman Amstelveen!

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Heel plezierige dealer, je wordt goed en klantvriendelijk geholpen en ze denken met je mee. Alles wordt zo goed mogelijk opgelost en ook goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden!

Service
Anoniem
01/03/2017
10

fijne en goede dienstverlening

Service
Conny Krop (Amstelveen)
01/03/2017
9

Vriendelijk, duidelijk, snel, betrouwbaar! Kom er al jaren.

Service
Dhr J. Meijer (Amsteram)
01/03/2017
10

Professionaliteit
Service niveau
Klant vriendelijkheid

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Zeer klantvriendelijke bediening en een goede service.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Vriendelijk, vlotte service, ook als je zonder afspraak binnenvalt

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Zijn klant vriendelijk ze geven goed uitleg.Als je iets vraag dan kijken ze even na

Service
K. Hoogendijk
22/02/2017
10

Altijd vriendelijk, mee denkend en een goede service.

Service
N. Vink (Amstelveen)
15/02/2017
10

Prima service. Zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
14/02/2017
9

Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen. De auto was op tijd klaar, zelfs ruim voor het afgesproken tijdstip. De Service Card biedt bovendien allerlei services, waarvoor niets extra betaald hoeft te worden.

Service
C.G.M. Pol
20/01/2017
10

Ik heb goede ervaringen met deze dealer.

Service
Anoniem
16/01/2017
9

Ik kom niet uit Amstelveen,maar de mensen houden altijd rekening ,dat ik een minuten.later kan binnen lopen ,dat is wel is prettig.

Verkoop
Anouk (Uithoorn)
02/01/2017
10

Hele leuke ontvangst! Dag van te voren al een filmpje ontvangen van de autoverkoper. Heel leuk initiatief. Ook fijne ontvangst. Aardige deskundige verkoper die het ophalen een feestelijk tintje gaf!

Service
Marina Wester (Amstelveen)
21/12/2016
10

Prettige dealer. Personeel ter zake kundig, denken met je mee als je vragen over iets hebt. Zowel de receptie als de showroom zijn prettig om te vertoeven en altijd met een lekker kopje koffie. Na de beurt komt de medewerker van de receptie je keurig ophalen uit de showroom en begeleidt je naar de receptie om af te rekenen. Kortom top!

Service
Anoniem
15/12/2016
7

ik wordt netjes gebeld,of een mail toegestuurd voor een onderhoudsbeurt,dus zij denken met je mee over kwaliteit vd auto

Service
B.g.dinkla (Amstelveen)
15/12/2016
9

Omdat alles klopt

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Zeer klantvriendelijk

Verkoop
Robert Blackstone (Uithoorn)
07/12/2016
7

Kwaliteit service is ruim voldoende

Service
Anoniem
01/12/2016
9

altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Service
Louis Kleyn (Amstelveen)
01/12/2016
9

ik ben al meer dan 30 jaar (voorheen Compier) tevreden over deze garage

Service
van Barneveld (Amstelveen)
01/12/2016
9

Prima dealer, gaat vakkundig te werk en is zeer klantvriendelijk.

Service
Ad Dozel
30/11/2016
7

Het is echt niet meer van deze tijd, dat je niet met een creditcard kan betalen.
Dit moet echt veranderd worden.

Service
Neumann (Amstelveen)
30/11/2016
10

Alles goed

Service
Anoniem
23/11/2016
8

Zeer goede service

Service
N. Lemmens (Amsterdam)
23/11/2016
10

Van begin tot einde verliep alles goed. Vriendelijke ontvangst, rustige werk- en wachtruimte met wifi, goede communicatie over het onderhoud en de kosten.

Service
Mevrouw J.M. van de Kamp (Amstelveen)
20/11/2016
9

Vriendelijk, goede uitleg van prijs en de te maken kosten, geen problemen met de te maken afspraken

Service
Anoniem
14/11/2016
9

Vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Ik word altijd correkt geholpen

Service
Dhr.J.J.H.Thoolen (Diemen.)
08/11/2016
8

Uitstekende service.

Service
Anoniem
20/10/2016
8

Bij de verkoop wordt men goed geinformeerd. Van te voren een brief ontvangen met het verzoek een afspraak te maken voor de servicebeurt. Men geeft goede uitleg op een vraag,
maakt de klant attent op hetgeen waar hij recht opheeft.
Bij eventuele problemen (in ons geval aansluiting caravan / auto) konden wij direct langskomen en is het verholpen.

Service
Anoniem
19/10/2016
10

Prima service, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
19/10/2016
10

Zeer tevreden.

Service
Anoniem
19/10/2016
10

Heel vriendelijk
Fijne sfeer
Goede service
Duidelijk

Service
Anoniem
05/10/2016
10

Zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
28/09/2016
10

beleefd personeel, vriendelijk personeel, goede service

Service
Anoniem
21/09/2016
8

Netjes geholpen en beurt voldeed aan vooraf afgegeven offerte.

Service
Annelies Heidstra (Amsterdam)
19/09/2016
10

Elke keer als ik mijn Toyota dealer in Amstelveen bezoek, word ik vriendelijk en goed geholpen. Ik ben blij met mijn betrouwbare en goede dealer en zou hem iedereen kunnen aanraden.

Service
Anoniem
14/09/2016
9

De service is klantvriendelijk en correct. Men kent de klanten, denkt mee en is flexibel. Erg prettig. Wilco Plooi is mijn favoriet.

Service
Anoniem
14/09/2016
9

Ik kom al 13 jaar bij deze dealer langs. Vanaf begin altijd goed geholpen, super aardige mensen, alle afspraken door hun nagekomen, als ik bel wordt ik niet als een nummer maar als een mens beschouwd, altijd bij de naam genoemd.

Service
Anoniem
05/09/2016
10

Zeer vriendelijke medewerkers en geweldige service

Service
Anoniem
29/08/2016
9

Klant vriendelijk. Duidelijke uitleg. Nemen de tijd voor je.

Service
Sjoerd Hubner (Amsterdam)
22/08/2016
9

Daar kom je binnen als een koning
en gaat naar huis als een keizer. Dat gevoel heb ik altijd als ik voor mijn wagen daar naar toe gaat,houden zo heren.

Service
Anoniem
17/08/2016
10

Klantvriendelijk,vakkundig zoals al vele jaren het geval is.

Service
MHS Peijnenburg (Amstelveen)
17/08/2016
8

voorkomend, aardig, komt afspraken na en geeft vertrouwen

Service
Anoniem
10/08/2016
9

Ben al ruim 30 jaar een tevreden klant

Service
J Bakker (Duivendrecht)
10/08/2016
10

Alle afspraken volledig na gekomen.

Service
Anoniem
04/08/2016
10

Top service en zeer behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
27/07/2016
5

I think the service was efficient however the cost was high and car was not cleaned or washed at the time of delivery. Last year when I spent €180 on the service my car was washed and service dealer explained me the services done. This year I paid €750 and my car seems to be dirty and service desk doesn't explained me anything on the services performed.

Service
Eissens (amstelveen)
27/07/2016
9

Goede service en behandeling. Echter we hadden en hebben nog steeds problemen met board computer en is niet over terug gekoppeld noch opgelost.

Verkoop
R.J. Schiedon (Amstelveen)
20/07/2016
8

zeer vriendelijk
klant betrokken

Service
S. Karamat-Ali
20/07/2016
9

Ik ben zeer enthousiast over mijn Toyota dealer in Amstelveen door de kwaliteit van de service en de zeer vriendelijke, servicegerichte opstelling van de medewerkers alsmede de wijze waarop zij met de klant meedenken en er alles aan doen om je als tevreden klant weer huiswaarts te laten gaan.

Service
Robert Kulbs (Amstelveen)
19/07/2016
8

Toyota is top de service goed en de kwaliteit laat weinig te wensen over

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Goede uitleg,auto op tijd klaar...

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Volgens mij het juiste cijfer

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Een dealer waar kennis en klantvriendelijkheid voor op staat.
Een perfecte dealer.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

De mensen zijn vriendelijk en alert. Je krijgt altijd de juiste informatie. Je kunt altijd tussendoor even langskomen voor een kleine reparatie zoals een lampje vervangen. Ze nemen de tijd voor je. Er wordt niks opgedrongen maar er wordt meegedacht.

Service
Dhr. A. Vink (Ouderkerk a/d Amstel)
13/07/2016
10

Ben zeer tevreden over de dealer. Kom al vanaf 1977 bij deze dealer. Zeer klantvriendelijk en kom de afspraken na. Vakmanschap is meesterschap.

Service
H. Philippens (Amstelveen)
13/07/2016
10

Goede ontvangst, makkelijk afspraken te maken, zorgvuldige uitvoering

Service
Mevr M van Heusden (Amstelveen)
13/07/2016
10

Alles wordt helder uitgelegd met een engelen geduld voor de niet zo technische medemens!
Als er ev extra kosten gemaakt moeten worden wordt dat overlegd!
Niets dan lof:-)

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Kundig en beleefd personeel

Service
J.B.M. van de Staak (Amsterdam)
06/07/2016
9

Ik ben ruim 10 jaar een tevreden klant.

Service
Jeanne van den Biggelaar (Ouderkerk aan de Amstel)
06/07/2016
9

Al meer dan 30 jaar rijd ik in een Toyota en bij dezelfde dealer.
Ik ben nooit teleurgesteld over de service en de werkplaats.

Service
Anoniem
30/06/2016
8

Goede service voor een goede prijs. Toyota hanteert vaste prijzen. Open en transparant.

Service
Anoniem
29/06/2016
10

zeer correcte en vriendelijke behandeling. Een in mijn ogen zeer betrouwbare garage. Het wachten ter plekke is ook nooit vervelend.

Service
Anoniem
22/06/2016
8

Ze maken een betrouwbare indruk op me

Service
Anoniem
22/06/2016
9

omdat ik tevreden ben

Service
Rien Grewer (Amstelveen)
22/06/2016
10

Deze Toyata-dealer verdient mijn hoge waardering voor de altijd correcte en vriendelijke behandeling en betrouwbare adviezen.
Ik kom er al sinds 1989 en kom er zo graag, dat ik inmiddels in m'n achtste Toyota rijd.....

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Bijzonder vriendelijke mensen. Goede service. Men neemt de tijd voor je. Heel erg klantgericht. Betrouwbare uitstraling.

Service
G.Chidyr (Amstelveen)
15/06/2016
10

Ben vriendelijk en kundig geholpen! De medewerker naam tijd voor uitleg en gaf antwoorden op mijn alle vragen.

Service
han van doorn (uithoorn)
15/06/2016
9

Deze keer had ik geen enkele klacht

Service
maja ven der Kuil (Haarlem)
15/06/2016
9

klantvriendelijkheid en een goede service

Service
Anoniem
10/06/2016
10

vriendelijk deskundig personeel

Verkoop
Anoniem
09/06/2016
9

betrouwbaar, bereid tot hulp.

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Omdat het gewoon een top bedrijf is. Ik kom er al vanaf 1978 en nog nooit een probleem met ze gehad.
Gewoon alles keurig netjes zoals het hoort.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Omdat lk zelf geen verstand heb van auto s ,heb ik vertrouwen in dit bedrijf .

Service
Anoniem
08/06/2016
10

de mede werkers en de mensen aan de balie zijn vriendelijk en te vertrouwen en geven een goede service

Service
H. Kapinga (Amsterdam)
08/06/2016
9

de contacten zijn correct en aan de gemaakte afspraken wordt je gehouden

Service
Anoniem
07/06/2016
8

Ik ben tevreden en een hoger cijfer vind ik niet nodig.

Service
Anoniem
02/06/2016
9

Verrichte de werkzaamheden naar verwachting

Service
Anoniem
02/06/2016
9

Alles goed.
De mensen, de uitleg over de werkzaamheden, overleg over eventuele extra kosten, receptie.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Vriendelijke mensen, deskundig advies van goed opgeleide personeelsleden. Uitstekende service.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Ben lang klant en altijd tevreden

Service
Noeroeddien Sahebali (Eindhoven )
01/06/2016
10

Nette vriendelijke meedenkende behulpzame personeel. Hebben verstand van hun vak.

Service
P. Tijsterman (Amstelveen)
01/06/2016
8

Snelle hulp in dit geval en direct prijs opgave en daarna vlotte reparatie

Service
R M J Brandes (Amsterdam)
01/06/2016
10

Vanaf de aanschaf uitstekend

Verkoop
Rick Jacobs (Amstelveen)
01/06/2016
10

Klantvriendelijk. Inlevingsvermogen. Wat ik wilde heb ik gekregen.

Verkoop
Fer de Heus (Amsterdam)
25/05/2016
9

We zijn al jaren klant van Louwmans Adam, vanwege service, goede zorgen en vriendelijke sfeer.
Oook met Louwmans Amstelveen hebben we nu goede ervaringen.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
8

Prettige zaak.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
10

De verkoper was vriendelijk en wist alle vragen te beantwoorden. wist waar hij over sprak.

Service
Chris de Gans (Uithoorn)
18/05/2016
10

Een door mijzelf veroorzaakt probleem werd spoedig en tussendoor verholpen. Ik was zeer blij dat er geen dure onderdelen (onnodig) vervangen hoefden te worden. Warme douche voor TOYOTA Amstelveen !

Verkoop
Dhr. A. van Fessem (Amstelveen)
18/05/2016
10

bijzonder vriendelijke dealer en garage

Service
G. Paulides (Ouderkerk a/d Amstel Gem. Amstelveen)
18/05/2016
10

Deze dealer levert een uitstekende prestatie zowel klantvriendelijk als ook de uitvoering van de werkzaamheden.

Service
Joop Siemers (Amstelveen)
18/05/2016
10

De kosten van de "beurt" waren vooraf bekend;de leenfiets stond klaar; een persoonlijk telefoontje om de auto weer te komen ophalen; als verrassing stond de auto te blinken en was geheel gewassen en ontdaan aan de voorkant van "ongedierte"; de auto was showroom-waardig afgeleverd m.u.v. de halve tank benzine (grapje!!!!) Hulde voor het team van Louwman vestiging Amstelveen.

Service
Mevrouw Peters (Amsterdam)
18/05/2016
9

Toelichting niet nodig. cijfers spreken voor zich

Service
Anoniem
13/05/2016
8

goede service

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
9

goede informatie en inlevingsvermogen bij probleem

Service
Akkerman (oude meer)
11/05/2016
9

Gewoon goede servise

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
8

Correcte en duidelijke behandeling.
Men komt afspraken na.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Betrouwbaar, netjes, geen rare verrassingen, aardig personeel. Je voelt je gewoon echt klant daar.

Service
Fam. Henk van Zadelhoff (Amstelveen.)
11/05/2016
10

Alle werkzaamheden naar tevredenheid afgedaan.
En verder allemaal plezierige en bekwame personeelsleden!

Service
Anoniem
06/05/2016
8

Goed bereikbaar, goede en vriendelijke bediening, reparaties en/of oplossen van problemen aan de auto worden adequaat uitgevoerd

Service
Anoniem
06/05/2016
10

Ik ben nog steeds tevreden, over de behandeling als klant, en vindt de locatie uitstekend

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

goede service, duidelijke uitleg, bekwaam en vakbekwaam personeel, ook de verkopers en tenslotte een prettige wachtruimte

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Betrouwbaar, persoonlijke benadering, goede informatie, prijsopgave vooraf.

Service
Jan W. Bossenbroek (Amstelveen)
29/04/2016
9

vriendelijke en efficiënte behandeling en afhandeling

Service
Anoniem
22/04/2016
9

Ik word hier altijd prettig en goed geholpen.

Service
Anoniem
22/04/2016
10

Service is optimaal

Service
Anoniem
20/04/2016
10

altijd het gevoel van welkom helemaal als de bekende receptionist aanwezig is. een beetje familiegevoel is gelukkig weer terug.

Verkoop
Anoniem
20/04/2016
10

Garage goed verkoper goed

Service
Dhr. J.F.Keus (Amstelveen)
20/04/2016
10

Fijne garage, wat moet ik er nog meer van zeggen. PRIMA

Service
Kees sondervan (Abcoude)
20/04/2016
10

Zowel de afspraak , de ontvangst en het keurig op tijd rijklaar zijn ,zoals afgesproken

Service
Remco (Amsterdam)
20/04/2016
10

Voortreffelijke service, zeer klantvriendelijk en correct!
Auto rijdt weer als nieuw!

Service
Anoniem
18/04/2016
9

Ik ben al meer dan 30- jaar zeer tevreden over deze dealer

Service
Jojo Mulder (Amsterdam)
18/04/2016
10

Deze Dealer is echt service gericht en klantvriendelijk, vooral pro-actief en denkt steeds mee wat het beste is voor mijn auto en budget ! En dat al 365.000 km.

Service
aw neumann (amsteveen)
13/04/2016
10

heel tevreden

Service
B. Rossèl (Amstelveen)
13/04/2016
8

goede service, alleen soms onbegrijpelijke bedragen op de rekening

Service
Eric Mittendorf (Aalsmeer)
13/04/2016
10

Een aangepast onderhoudsschema willen toepassen , ivm met zeer lage kilometerstand, waardoor de onderhoudskosten van de Toyota beperkt blijven.
Prijsafspraken van drie maanden oud, tot op de euro nauwkeurig nagekomen.

Verkoop
Mevr. Schelvis (Amstelveen)
13/04/2016
10

Goed gesprek met veel voorlichting, goede inruilprijs voor 2 auto's, fijne proefrit gemaakt en erg vriendelijke verkoper. Ook nadien nog een paar x langs geweest met vragen: geen probleem; ik werd weer net zo goed geholpen als bij het 1e en 2e gesprek.

Service
Wilma Merkx (Uithoorn)
08/04/2016
9

Vriendelijk en behulpzaam dus er valt niks anders over te zeggen

Service
Anoniem
06/04/2016
8

The staff are very helpful and they deal the customers professionally.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

Prima service, aardige en behulpzame staf.

Service
Anoniem
06/04/2016
10

Geweldige service, aardige mensen, goed werk, kosten redelijk!

Service
Drs.A.Brummelkamp (Amstelveen)
05/04/2016
10

De service van de receptie is goed en adequaat.De werkplaats functioneert goed (en ik mocht meekijken bij de reparatie).

Service
Dhr. T. van Veggel (Amstelveen)
31/03/2016
9

Zijn meestal erg tevreden over verkoop, receptie en werkplaats. Ruimtes zien er goed uit, medewerkers zijn deskundig en besteden tijd aan je.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

correct, volgens afspraak worden de reparaties uitgevoerd, behulpzaam, betrouwbaar en vooral aardig

Service
Anoniem
30/03/2016
8

Een prima dealer voor zover wij kunnen nagaan. Nooit de behoefte gehad om onze Toyota's ergens anders te kopen.

Service
Anoniem
23/03/2016
8

Goede servicw

Verkoop
Dhr wn de jong (Den haag )
16/03/2016
10

Fijne zaak , koffie staat klaar en er is goed te praten over de aanschaf van nieuwe auto ! De klant is er nog koning !

Service
Meijer (Diemen)
10/03/2016
8

Omdat dit de eerste Toyota dealer die mij niet oplicht en bedrieg,voor de rest heb ik geen keuze omdat deze dealer de mark beheerst

Service
Alle de Jonge (Amstelveen)
09/03/2016
9

Prima acties voor vaste klanten, zoals wegenwacht en service kaart bij kleine reparatie's. (gratis)

Service
P Meier Ortega Bajaña (Amstelveen)
09/03/2016
8

Ik belde 's ochtends dat mijn knalpot stuk was.
Kon gelijk rond 13:00 uur komen.
Ze haden hem niet mer op voorraad (was 's ochtends al voor een adere auto gebruikt) en lieten hem ergens vandaan komen.
2 uur later reed ik weer vrolijk rond.
Nette en vlotte service dus.

Verkoop
Anoniem
04/03/2016
10

Prettige en professionele ontvangst. Mooie showroom. Zeer vakkundige uitleg, wat tot de koop heeft geleid

Service
Cees Hageman (Amstelveen)
03/03/2016
9

Een perfecte garage die je auto correct behandeld. Van te voren wordt verteld wat er gedaan moet worden en wat de kosten ongeveer zullen zijn en dat klopt altijd

Service
Anoniem
02/03/2016
8

Vriendelijk, eerlijk personeel, houden zich keurig aan de afspraken. Je komt nooit voor verrassingen te staan!

Service
Anoniem
02/03/2016
10

zeer attent en goede behandeling

Service
Chiel uittenbogaard (Amstelveen)
02/03/2016
10

Uitstekende service, deskundig personeel, nemen alle tijd, klantvriendelijk

Service
Dhr. J. van Hofwegen (Amsterdam)
02/03/2016
10

Uitstekende service; uitgebreide voorlichting over eventueel aan te schaffen opvolger van mijn huidige Yaris.
Sterk vertrouwen in het personeel. Vakbekwaam, professioneel, niet opdringerig.

Service
Hr Koeman (Amsterdam)
02/03/2016
10

Vriendelijke mensen, oplossingsgericht, heldere uitleg, goede service. Alles klopt gewoon!

Service
Hulleman (Aalsmeer)
02/03/2016
8

Keurige dealer en altijd correct.

Service
Max de Wolf (Amstelveen )
02/03/2016
10

Jaar geleden is mijn Aygo gestolen en kwam in de garage mocht deze niet terug komen te kijken naar een gebruikte wagen .De wijze waarop ik werd behandeld heeft mij er toe gebracht om Toyota te blijven rijden. Tijdens de beurt die de auto deze maand ondervond bevestig nog eens hoe plezierig ik werd ontvangen en behandeld

Service
Rob Spiering (Amsterdam)
02/03/2016
10

Goed verzorgde receptie en werkplaats

Service
Sylvia Heynneman (Amsterdam)
02/03/2016
10

Je komt binnen wordt meteen keurig geholpen.Geduldig wachten op al je vragen. En rustig en duidelijk beantwoorden.Terwijl de telefoon maar gaat. Ook het tussendoor opnemen van de telefoon gaat beheerst rustig. Daar hou ik van je voelt je niet opgejaagd.

Verkoop
Martin Woods (Amsterdam )
26/02/2016
10

Excellent dealer both sales and service

Service
Anoniem
25/02/2016
10

Super aardige mensen, kwaliteit van het geleverde werk, nakomen van afspraken.

Service
Anoniem
22/02/2016
10

Omdat ik tevreden ben op alle aspecten en ook op nog extra service . Zoals : ik maak online een afspraak voor een service beurt en een half uur erna krijg ik een medewerker aan de telefoon dat ik een maandje later kan komen en hij maakt meteen een nieuwe afspraak met mij ! Dat noem ik buiten de reguliere service zeer attent en dat zoek ik bij bedrijven ! Dat maakt van een 9 een 10

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Perfecte dealer. Denkt mee met de klant!

Service
J. Meijer (Amsterdam)
17/02/2016
9

Betrouwbaarheid, professionaliteit.

Verkoop
Th.L.H. Wiggers (Amsterdamm)
17/02/2016
10

Het personeel van deze Amstelveense Toyota-dealer is zeer deskundig en bijzonder vriendelijk!

Service
Mevr. G. Kroon (Uithorn)
10/02/2016
10

Prettige behandeling aan de balie, afspraken worden nagekomen .

Service
Paul van Daalen (Ouderkerk aan de Amstel)
10/02/2016
10

uitermate tevreden over service en klantgerichtheid

Service
Tineke Bruens (Amsterdam)
10/02/2016
10

Ik ben al jarenang klant en zeer zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
27/01/2016
8

Nette showroom, vriendelijk personeel, geen lange wachttijd, op tijd informatie krijgen betreft zomer of winter beurt en tevreden betreft goede inruil prijs

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Er wordt op maat service geleverd, goed meegedacht met de wensen van de klant.

Service
Anoniem
27/01/2016
6

De kosten van reparaties zijn veel te hoog in verhouding met anderen.
Scheelt echt 40%.

Service
Dhr. Klein (Badhoevedorp )
27/01/2016
8

De dealer is klantvriendelijk en informeert over de kosten en duur onderhoudsbeurt.

Service
Mies Stroobach (Amstelveen)
27/01/2016
9

het is een vertrouwde garage, waar je een hoop kunt vragen en ze helpen je allemaal prettig.

Service
Wil van Gullik (wilnis )
27/01/2016
10

Ik vertrouw op hun oordeel en de service is echt heel goed.

Verkoop
Arjeh Cortissos (Amstelveen)
25/01/2016
10

Komt zeer betrouwbaar over. Door de verkoper was het voor mij vanaf het eerste moment duidelijk dat mijn volgende auto een leaseauto zou worden.

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Betrouwbaarheid

Service
Dhr. H. Venterin (Uithoorn)
20/01/2016
10

Ben uitermate tevreden. Zeer goede service. Klantvriendelijkheid. Goed overleg en goede uitvoering.

Verkoop
mevrouw beek (amstelveen)
20/01/2016
10

Goede service

Service
Anoniem
13/01/2016
8

Een klantgerichte garage, met eerlijk advies. Een garage waar de klant echt nog koning is. Fantastisch.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
8

Correcte en behulpzame dealer waarbij ook het onderhoud in goede handen is.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

voor dat ik Toyota ging rijden heb ik andere ervaringen gehad.Het was voor mij dan ook niet moeilijk Louwman
amstelveen zo goed te beoordelen

Service
Anoniem
08/01/2016
10

Zeer persoonlijk met een goede snelle service.

Service
leo wieringa (nieuwvennep)
08/01/2016
10

omdat ik uitstekend en keurig geholpen ben

Service
Twisa Roy (Amstelveen )
06/01/2016
8

For me both Sales and Aftersles process is good. Best part is their explanation is in proper English. Being Expat English language is important. What I love with the team, they are ready to help you every time you need. Toyota dealership ( Amstelveen) team rocks. Hope and wish they will keep their standard always up just like Brand. Thank you

Service
Anoniem
04/01/2016
10

goede service, prettige behandeling

Service
Anoniem
04/01/2016
9

Ben uitermate tevreden over service

Verkoop
Roland Hamacher (Uithoorn )
28/12/2015
9

Snelle en adequate beantwoording van vragen. Hulp bij overzetten accessoires.

Service
gmmt kouwenhoven (amstelveen)
24/12/2015
8

goede relatie

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Er wordt zorgvuldig en vriendelijk met de klant omgegaan. En vantevoren wordt verteld wat de kosten zullen zijn. Bij verandering daarvan wordt er eerst gebeld voor t uitgevoerd wordt.
Erg prettig!

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Prettige garage, betrouwbaar, wel een beetje duur

Service
F.A. Duursma (Amstelveen)
23/12/2015
9

Mooi opgeruimd en frisse ontvangstruimte met een thee en koffiehoek. De medewerkers zijn zeer goed onderlegd en kunnen de zaken ook duidelijk uitleggen.

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
10

Prima ontvangst, alle tijd voor de aankoop en voorlichting, prima inruilprijs. Bij aflevering ook alle tijd om alles af te ronden en de diverse aspecten van de auto uit te leggen. Persoonlijke ontvangst bij aflevering in de showroom met leuke details.

Service
Ronald van Meurs (Amstelveen)
16/12/2015
9

aardige mensen in Amstelveen

Verkoop
Anoniem
15/12/2015
7

Ruim voldoende

Service
Dhr. G.A. de Graaf (Amsterdam)
14/12/2015
9

Deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar!

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
10

Uitstekende service, eerlijke voorlichting, prettige auto's & leuk contact! Deze dealer is erg hulpvaardig, loopt echt die extra meter voor je & regelt het! We zijn blij met onze auto's en weten waar we terecht kunnen als er iets is. Beide auto's die we hier gehaald hebben bevallen uitstekend!

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Betrouwbaar, goede afhandeling

Service
Anoniem
09/12/2015
7

men is vriendelijk maar te veel intern gericht om het werk te doen. Daarbij wordt de klant soms uit het oog verloren waardoor niet goed op de aangegeven wensen van de klant wordt ingespeeld. Over de kwaliteit van het werk geen klachten.

Service
Anoniem
07/12/2015
10

Afspraken maken gaat vlot, de receptie is vriendelijk en informeert goed over de te verrichten en verrichte werkzaamheden en de te maken en gemaakte kosten. Het bedrijf is gevestigd in een modern pand met een ruime en mooie showroom waar je tijdens het wachten op de auto koffie kunt krijgen en tijdschriften en kranten kunt lezen.

Service
Dhr. W.Vierbergen (Amsterdam)
03/12/2015
10

Goede auto en degelijk. Receptiemedewerkers zijn zeer netjes. Altijd afgesproken reparatie nakomen. Valt niets over te zeggen .

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
10

deskundig, persoonlijk en vriendelijk advies

Service
Dhr.W.F.v.Druten (Amsterdam)
02/12/2015
8

allesgoed en vriendelijk afgehandeld

Service
G.Hofmeijer (Amsterdam)
02/12/2015
10

Vriendelijke ontvangst goede service.

Service
M. Willems (Amstelveen)
02/12/2015
10

niets op aan te merken

Service
Rob van 't Veer (Ouderkerk aan de Amstel)
02/12/2015
9

Klantvriendelijk en prima service.

Service
Anoniem
30/11/2015
8

Goeie service, zeer klantvriendelijke benadering, snel geholpen

Service
Anoniem
26/11/2015
9

goed bereikbaar, behulpzaam, luisterend oor

Service
Mevrouw L.C. Vos-Haamel (Mijdrecht)
26/11/2015
9

een 10 was ook op zijn plaats, maar we blijven nuchter! Ik ben zeer correct en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
25/11/2015
8

Helder en duidelijk in afspraken.
Een autodealer kan nauwelijks hoger scoren dan een 8 want een autodealer

Service
Anoniem
23/11/2015
10

Er is niets te verbeteren.

Service
Anoniem
23/11/2015
9

De dealer vindt ik betrouwbaar.
Je weet waar je aan toe bent (prijs) voordat je een onderhoud beurt laat geven.
Het personeel is vriendelijk.

Service
Joop Vonk (Amsterdam)
23/11/2015
8

Een 8 vind ik al heel behoorlijk.

Verkoop
F.Lion (Amsterdam)
18/11/2015
9

Goed en deskundig te woord gestan

Service
Dehr. H.J. Katteler (De Kwakel)
16/11/2015
9

Alle contacten met de dealer liepen goed uitvoering van eventuele klachten uitstekend uitgevoerd. Het cijfer 10 is alleen voor mij dus ik kan niet hoger geven dan een 9.

Service
P.J.Stoppel (Amsterdam)
16/11/2015
9

Deze dealer is in mijn ogen ,die luistert naar de klant, wat ik heel plezierig vind.

Service
Mevr J.M.Tuinenburg (Amsterdam)
12/11/2015
9

Omdat ik zelf zeer tevreden ben,er is een mogelijk om een fiets te lenen en dat is heel prettig.
Daarbij kun je koffie en thee gebruiken tijdens het wachten als er iets is komen ze dat vertellen.

Service
Anoniem
11/11/2015
8

alles klopt

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
8

Zeer tevreden

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Ik ben tevreden met de 4de jaars beurt ,die mijn Verso recent heeft ondergaan .

Service
Anoniem
11/11/2015
8

de service is betrouwbaar en zorgvuldig

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
8

Zeer tevreden

Service
F.Maassen (Amstelveen)
11/11/2015
10

prima service, erg klantgericht. gemaakte afspraken worden nagekomen

Service
M . Frinking (Amstelveen )
11/11/2015
9

Goede service en wat heel belangrijk is klantvriendelijk je krijgt alle aandacht van het personeel .

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Als klant word ik altijd vriendelijk behandeld.
Het contact met de medewerkers verloopt steeds naar wens.
Afspraken wat betreft tijdsduur en kosten van een beurt worden altijd nagekomen.

Service
dhr en mevr. Golta (Amstelveen)
09/11/2015
10

klant is koning en zo voelt dat ook. Men denkt met je mee. Zeer service gericht.

Service
Rob Quint (Amsterdam)
09/11/2015
9

Omdat deze daler in alle opzichten een betrouwbare en zeer vriendelijke klant gerichte uitstraling heeft.

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Vriendelijke, behulpzame mensen,goede informatie, geen onnodige reparaties.Duidelijke uitleg.

Verkoop
Pieta Sneller (Amstelveen)
04/11/2015
9

Alle, maar dan ook alle medewerkers geven een uitstekende service en zijn werkelijk geinteresseerd in de klant. Ik zou dan ook iedereen aanraden een Toyota te leasen of te kopen bij deze dealer!

Verkoop
Ron Haamel (Amstelveen )
04/11/2015
10

Zeer klantvriendelijk en niets is teveel gevraagd

Service
Anoniem
29/10/2015
8

al ruim 10 jaar positieve ervaringen met deze dealer

Service
Anoniem
28/10/2015
8

meer dan 15 jaar goede ervaring op alle fronten

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Betrouwbaar, goede service, vriendelijke bediening.

Service
Joop Siemers Consultancy (Amstelveen)
21/10/2015
9

Persoonlijke benadering, vooraf kostenopgave, comfortabele leenfiets en zeer snelle afhandeling van het geheel.

Verkoop
Anoniem
15/10/2015
9

Goede en persoonlijke service. Kent de klant en de wensen ervan. Hier komen we graag terug.
De verkoper heeft ons goed begeleid in het koop proces.

Service
Anoniem
15/10/2015
8

ik vind het een prettige eneen zeer klant vriendelijk bedrijf

Service
Jeannette Schermer (Ouderkerk a/d Amstel)
14/10/2015
9

vriendelijk, deskundig personeel

Service
T. Aalmoes (Amstelveen)
14/10/2015
8

Betrouwbaar bedrijf

Service
Yvonne (Badhoevedorp )
14/10/2015
10

Zeer tevreden over de medewerkers. Afspraken worden nagekomen, duidelijkheid over de kosten bij reparaties/onderhoud.

Service
Anoniem
12/10/2015
9

prettige garage/dealer en vriendelijke medewerkers

Service
Fam Kooyman (Ouderkerk aan de Amstel)
12/10/2015
10

Omdat het personeel altijd heel erg goed voor ons en de auto's hebben gezorgd

Service
Mevr. M. Strengers (Amsterdam)
12/10/2015
9

Zij doen wat zij beloven, zijn echt heel goed, erg vriendelijk en zeer behulpzaam.

Service
Dhr Helders (Amsterdam)
07/10/2015
9

Alles is daar goed....snel, klantvriendelijk, men komt afspraken na

Service
Mevr. J.M. van de Kamp (Amstelveen)
07/10/2015
10

Men is vriendelijk en correct en legt duidelijk uit wat er aan de auto gebeurd is.

Service
Anoniem
01/10/2015
8

Prettige balimedewerkers. Wachtruimte voldoet goed. Bedrijf goed te bereiken. Herinnering onderhoudsbeurten ruim van te voren, prima mogelijkheden om een afspraak te plannen.

Service
Anoniem
30/09/2015
9

Correcte en vriendelijke behandeling en grotere service dan bij elk ander merk dat ik hiervoor had.

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
10

Zeer goede ontvangst, voorlichting en prettige omgangsvormen

Service
Anoniem
30/09/2015
9

Ben erg tevreden met de verleende service van de garage .

Service
Anoniem
28/09/2015
10

Gezien mijn - negatieve - ervaring bij andere dealers, wat schril afsteekt bi